Toiminnanjohtajaksi Veli-Matti Korhonen
21.12.2017 17:45 Uutiset / Pääsivusto

Veli-Matti Korhonen

KKP:n rekrytointivastaavat valitsivat tehtävään hyvien hakijoiden joukosta Veli-Matti Korhosen.

Varapuheenjohtaja Teijo Mustonen toteaa, että valituksi tuli kokonaisuutena parhaiten seuran tarpeisiin soveltuva henkilö: "Tämä on seuralle merkittävä rekrytointi. Veli-Matin kokemus ja osaaminen vapaaehtoisorganisaatioista antavat seuralle mahdollisuuksia kehittää toimintaansa ja auttavat seuran rutiineja rullaamaan suunnitellusti. Emoseuran suunnitelmallinen taloudenhoito mahdollisti rekrytoinnin, ilman että seuran toimintamaksuihin tulisi korotuksia." Mustosen mukaan rekrytoinnilla viestitetäänkin nyt, että KKP jatkaa eteenpäin entistäkin vetovoimaisempana ja vahvempana seurana.

Veli-Matti Korhonen on jääliläinen vuonna 1969 syntynyt taloushallinnon ammattilainen. Hän on ollut mukana seuratoiminnassa alueen eri seuroissa vajaat 20 vuotta. Aiemmin Veli-Matti on työskennellyt taloushallinnon alalla laskennan, kouluttamisen ja sovellusten parissa. Kokemusta on myös yrittäjyydestä.

Toiminnanjohtajan tehtävät:

Veli-Matti Korhonen aloittaa tehtävässään 2.1.2018. Tehtäviin kuuluvat arkisten askareiden hoitaminen sekä vastuu emoseuran taloudenhoidoista. Lisäksi Korhonen vastaa KKP:n viestinnästä ja sidosryhmäyhteistyöstä.

Veli-Matin näkemyksen mukaan seuran tulevaisuuteen ja tavoitteisiin kuuluu seuraavaa: "KKP on hyvässä maineessa oleva seura. Valmennus on todella laadukasta kokonaisuutena, ja seuran ilmapiiri on hyvä. Tavoitteena onkin hyvän ilmapiirin ja joukkueen yhteishengen ylläpitäminen sekä se, että tarjoamme mahdollisuuden urheilulliseen toimintaan nuoremmissa ikäluokissa. Vanhemmissa ikäluokissa pyritään myös kilpailulliseen ja tavoitteelliseen toimintaan. Lähivuosien yhtenä tavoitteena on koko pohjoisen alueen seurayhteistyön kehittäminen. Olisi hienoa, jos meillä olisi tarjota pelaajapolku niin kilpailulliseen urheiluun kuin jääkiekon harrastamiseen mahdollisimman pitkään omassa seurayhteisössä."


   
Lisää uutisia
Kiimingin Kiekko-Pojat ry
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Kategoriat