E1-06 Kevätturnaus 7.-8.4 2018
Julkaistu: 29.09.2017 00.00

E1-06 Kevätturnaus 7.-8.4 2018

Linnanmaan jäähalli tarjosi meille hyvät puitteet pitää turnaus 7.-8.4 2018. 12 joukkuetta Helsinki-Kittilä akselilta oli mukana AA-tason turnauksessa. Pelit pelattiin kahdessa 6 joukkueen lohkossa, mistä lohkoykköset meni finaaliin ja lohkokakkoset pronssipeliin. Turnaus osoittautui hvyin tasaiseksi, mistä kertoi pienet maalierot peleissä ja muutenkin tiukkaa vääntöä. Maalin pelejä ja sijoituspelit ratkesivat vasta viimeisessä lohkovaiheen pelissä.

Lapuan Virkiä peittosi Kittilän Palloseuran finaalissa. Sijoista 3-4 kävivät tiukan 2-1 väännön JHT Kalajoelta ja toinen kotijoukkueista KKP Predators. Liekkö kotijoukkueella väsy jo painanut, kun suoraan lohkovaiheen viimeisestä pelistä vaihdettiin toiseen kaukaloon. Kirvelevä tappio, mutta pikku pysti mukaan.

Kiitos osallistuneille joukkueille. Kiitos turnauksen tukijoille (HalpaHalli Kiiminki, Kuulo-Center ja K-Market Martinniemi). Iso kiitos talkoolaisille(siis te KKP vanhemmat)kun olitte mukana mahdollistamassa tätä turnausta. Pitkät olivat päivät, mutta lopussa kiitos seisoo, kun on hyvä mieli :)

Terveisin,

Sami, kohta ex-JoJo

Alla kuvakooste turnauksesta

1. Lapuan Virkiä

2. KiPS, Kittilä

3. JHT, Kalajoki

4. KKP Predators

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita :)


Seuran uusimmat