Terwaturnaus
Julkaistu: 11.08.2018 00.00

Terwaturnaus

Terwaturnaus pelattiin Oulun Heinäpäässä 11.-12.8. Olimme kahdella joukkueella mukana 09- harrastesarjassa, mikä oli turnauksen suurin ikäluokka, 24 joukkuetta. KKP Sininen selvisi jatkoon alkulohkon voittajana eli neljän parhaan joukkoon. Tappioitta pelannut KKP punainen saavutti lohkokakkosen sijoituksen eikä ykköspaikka jäänyt kauaksi. Viimeinen peli heillä oli tasapeli mikä ratkaisi sijoituksen. Tästä lähdettiin sijoitusotteluihin.

KKP sinisellä oli välierässä vastassa GBK, joka oli voittanut oman alkulohkonsa puhtaasti maalisuhteella 37-3. Sininen taisteli sen minkä pystyi, mutta joutui taipumaan numeroin 2-5. Seuraavaksi sinisillä oli edessä pronssimatsi. Pronssia ei tällä kertaa saatu mukaamme, vaan VPS vei sen nenämme edestä lukemin 2-4.

KKP punainen pelasi sijoista 5-8. Heidän sijoitusottelusta Limingan PaKaa vastaan otettiin tiukka 3-2 voitto! KKP punainen ei siis hävinnyt yhtäkään ottelua koko turnauksessa!

Aika hyvin siis meni pelit ottaen huomioon, että yksi kesä on treenattu jalkapalloa ja että kiekkohan se on meidän leipälaji :)



Seuran uusimmat