Vesileppis- turnaus 7.-8.4. Leppävirralla
Julkaistu: 06.04.2018 00.00

Vesileppis- turnaus 7.-8.4. Leppävirralla

KKP F2-09 matkaa Leppävirralle Vesileppis- turnaukseen kolmen joukkueen voimin. Kyseessä on 20 joukkueen turnaus. Turnaus on varsin perinteinen ja kokeneimmille "konkareille" tämä reissu on jo kolmas kerta. Pelaajien mielestä tämä turnaus on erityisen mieluisa siksi, että pelien välissä voi pulahtaa altaaseen kylpyläosastolla. Muutoinkin turnaus on ollut kaikkien suosiossa, koska hotelli, kylpylä ja jäähalli on samassa kompleksissa.
Saapa nähdä miten KKP:n käy. Turnausinfoon pääsee tästä linkistä
6.4./Jani


Täällä ollaan ja lauantain alkusarjan pelit on takana. Kaksi joukkuetta jatkaa peleihin sijoista 1-8 ja yksi jää mittelemään ottelut sijoista 9-12. Tiukkoja pelejä on ollut ja jopa maalieroja on jouduttu laskemaan.
7.4./Jani

Sunnuntain pelit saatiin pelattua ja mitalipelit jäi tällä kertaa haaveeksi. KKP Musta hävisi mestarijoukkue Kalpalle 5-2 sekä lopulta pronssia voittaneelle EVU Pihlströmille 3-2. KKP Mustan loppusijoitus oli viides. KKP Sininen kärsi maalin tappion LiKille ja kahden maalin tappion Kalpa Oilersille. Kalpa E Punainen kaatui sen sijaan numeroin 5-2. Sinisten lopullinen sijoitus seitsemäs. KKP Valkea voitti loppulohkonsa (sijat 9-12) ja oli näin yhdeksäs.
Kaikki pelit olivat tasaisia ja hyviä vääntöjä. Pikkuisen jäi vielä hampaankoloon, joten tästä on hyvä ponnistaa seuraaviin koitoksiin.
9.4./Jani

Seuran uusimmat