Ilves-Turnaus Tampereella 7.1.18
Julkaistu: 15.01.2018 00.00

Ilves-Turnaus Tampereella 7.1.18

Ilves-turnausmatka Tampereelle

Yksi odotetuimmista kiekkokautemme kohokohdista oli loppiaisviikonloppuna, kun lähdimme joukkueena bussilla Tampereelle Ilves-turnaukseen. Aloitimme perjantaiaamuna kokoontumalla Jäälihallin aamujäille, jonka jälkeen pelaajat söivät hyvän aamiaisen hallin kahvilassa.

Bussimatka Tampereelle sujui hyvin ja hotelliin kirjauduttuamme suuntasimme Hakametsän jäähallille Ilves-KooKoo-liigapeliin, joka päättyi kannustamamme Ilveksen voittoon.

Lauantaina ohjelmassa oli vierailu Vapriikin jääkiekkomusoon ja muihin museokeskuksen näyttelyihin. Illaksi ajoimme bussilla Lempäälän jäähallille treeneihin, saatiinpa vieraaksi myös Teppo Numminen, joka kävi pelaajia tsemppaamassa. Treenien päätteeksi pääsimme jännittämään LeKi-IPK-mestispelin loppuun, kiitokset pelin voittaneelle LeKille vapaalipuista.

Sunnuntaiaamuna herätys olikin jo varhain ja bussimme suuntasi Tesoman jäähallille Ilves-turnaukseen. Meiltä oli mukana neljä joukkuetta. Vastassamme oli Ilves, KooKoo, Kalpa, Hifk ja Fops. Vastustajat olivat meille uusia ja pelit olivat tiukkoja ja jännittäviä. Saatiin kotiin viemiseksi kasa voittoja, häviöitä ja tasapelejä. Finaalipeliin ei sijoitukset riittäneet ja vaikka päivä oli pitkä, niin kaikilla oli hauskaa. Kotimatkalle lähdimme lumisateessa ja bussi täynnä onnellisia pelaajia.

Kiitokset kaikille onnistuneesta turnausmatkasta!


Seuran uusimmat