Julkaistu: 18.10.2017 00.00

Joukkueen kuulumisia sarjakauden alkuun

C2 joukkueen kuulumisia!

C2 joukkue on sarjakauden alkuun pelannut tähän mennessä kahdeksan peliä. Kolmella voitolla joukkue on saanut 6 pistettä kasaan.

Kärppien molemmat joukkueet ovat vielä osoittautuneet voittamattomiksi, ja katsotaan mihin joukkueen pisteet riittävät, kun välisarjassakin vielä otellaan molempia kärppäjoukkueita vastaan. Hokki/Sups kävi vierailulla todella vähälukuisella joukkueella, mutta niin vain kainuusta kajahti ja Hokki/Supsin pojat veivät voiton kotiinsa. Samana viikonloppuna saatiin vieraaksi IPK Iisalmesta ja siinä pelissä jo tuli meidän joukkueellekin onnistumisia. Alkukauden parasta antia joukkueelta on kuitenkin nähty länsirannikon vieraspelireissulla, kun joukkue voitti sekä Hermeksen että Sportin.

Alkusarja on pikkuhiljaa puolivälissä ja tulevana viikonloppuna joukkue matkustaa vieraspelireissulle Rovaniemelle, jossa otellaan kaksi peliä RoKia vastaan. RoKin kanssa tavattiinkin ennen sarjakauden alkua, Pipelifecup-finaalissa, jolloin oltiin yhden maalin erolla parempia. Tulossa on siis tasainen ja jännittävä viikonloppu.

Seuran uusimmat