C2 K-Laser/KKP, C2 AA lohko 2 final four -turnaus

Hokki/Sups - KKP   4 - 2

Pännäinen

K-laser/KKP C2 lopettaa kauden hopealle!

K-laser/KKP C2 joukkue lopetti kauden Pedersöressä pelatussa C2 AA-lohko 2:sen final four turnauksessa toiseen sijaan.

Välieräpelissä kohtasi jatkosarjan 1. ja 4. Sijoittunut joukkue. Jatkosarjan loppupuolen pienehkön notkahduksen jälkeen joukkue lähti haastamaan 1-joukkue Hermes Österbottenia. Peli eteni erittäin tasaisesti ja varsinaisen peliajan jälkeen 5-5 tilanteesta lähdettiin jatkoajalle ylivoimalla. Ajassa 61:08 peli ratkesi ylivoimamaalilla joukkuellemme ja taisi olla yksi kauden hienoimpia voittoja

Toinen välieräpari Hokki/Sups ja Roki mittelivät omista jatkopaikoista ja edellisenä viikonloppuna meille selkeästi selkään antanut Roki joutui nyörtymään Hokki/Supsin tehokkaalle 10+1- rosterille.

Pronssipelissä turnauksen järjestänyt Hermes voitti pronssia ja Rokin oli tyytyminen nelossijaan.

Finaalipeli alkoi tahmean oloisesti molemmilla joukkueilla, mutta tasaisen vääntämisen jälkeen kahden erän jälkeen oltiin vielä tilanteessa 1-1.

Alkusarjassa voitot menivät joukkueiden välillä 1-1. Jatkosarjassa kohdattiin Hokki/Sups myös kahdesti ja molemmilla kerroilla pelit päättyivät tasan.Tällä kertaa siis ratkaistiin myös lopullisesti tämän kauden voitot.

Kolmannessa erässä hokki/sups viimeisteli tehokkaammin maalipaikoistaan vaikka ei meidänkään joukkue ilman maalipaikkoja jäänyt. Lopputulos 4-2 ja kotiin palattiin hopeamitalisteina, johon pystytään olemaan tyytyväisiä

K-laser/KKP C2-joukkue kiittää kaikkia vastustajia, yhteistyökumppaneita, vanhempia, sukulaisia, ystäviä ja kannustajia tästä kaudesta.

Tilastot
Hokki/Sups

4 - 2

0 - 01 - 13 - 1
23'Jäähy: 2 minHujanen Tomi
26'MaaliJärvenpää Juhani
43'MaaliLämsä Ossi
43'MaalisyöttöHujanen Tomi
45'Jäähy: 2 minOllakka Joel
58'Jäähy: 2 minHujanen Tomi
59'Jäähy: 2 minKaikkonen Kasperi